Sacpro blir återförsäljare av Linervent

Vi på Linervent har det stora nöjet att berätta att Sacpro från idag blir officiell återförsäljare för Linervent som är ledande inom tillverkning av material för ventilationsrelining.  Linervent har sedan 2014 utvecklat ett överlägset system för relining i ventilationskanaler. Sedan start har mer än 20.000 meter installerats hos nöjda kunder i Sverige och Finland. Systemet är lätt för installatörer att jobba med och ger ett slutresultat som i förläningen innebär stora besparingar för fastighetsägare.

– Att Sacpro blir officiell återförsäljare för Linervent är riktigt spännande och blir ett fantastiskt tillskott till vårt redan breda sortiment.  Behovet av relining i ventilationskanaler växer stadigt och vi vill kunna erbjuda våra kunder allt som behövs för att ge sig in i branschen, säger Fredrik Sterner, VD för Sacpro AB. Vi ser fram mot ett långt och utvecklande samarbete med Linervent.

-Vi på Linervent är jätteglada över samarbetet med Sacpro och ser många positiva synergier. Då Sacpro har ett gediget utrustning- och utbildningsutbud för nya kunder i kombination med en bred befintlig kundkrets med all utrustning på plats. Då känns det som en naturlig sak att samarbete säger Stefan Håkansson, VD för Linervent AB